Planinarsko društvo

Policajac - Josif Pančić

1950

 

PLANINARSKO DRUŠTVO „POLICAJAC – JOSIF PANČIĆ“

organizuje planinarsku akciju:

IZLET IZNENAĐENJA

28. - 29.09.2019.god. (subota - nedelja)

Ovaj IZLET IZNENAĐENJA, razlikovaće se u mnogo čemu od prethodnih, osim u tome što na njemu neće prestati da vas privlači magija iznenadjenja.
Na njemu nećemo prebrojavati kilometre i visinske razlike, niti ispenjane planinske vrhove. Naši koraci imaće poseban značaj na stazama i putevima kojima ćemo se kretati. Posle ovog izleta, mislićemo drugačije o nama samima. Mislićemo lepše o našoj divnoj zemlji.
Ovo je izlet koji je posvećen jednoj važnoj temi u našim životima. Svideće vam se razlozi zbog kojih idemo baš na mesta na koja vas vodimo. Da bi sačuvali znatiželju, nećemo vam puno otkriti.
Ovo je izlet za svakoga.
Dodjite u subotu, 28.9.2019. god. u 6 sati, na ugao Sarajevske i Drinske ulice (parkić kod Gazele). Ponesite dnevni rančić sa vodom i par sendviča, kao i omanju torbu sa stvarima za jedno prenoćište.
U subotu ćemo, od mesta do mesta, celog dana širiti svoje životne vidike, zaodenuti velom božanstvene prirode. Provirićemo u pećinu iz koje izvire jedna važna reka.
Uveče ćemo se smestiti u omanjem hotelu, negde u Srbiji, na mestu vrednom svakog poštovanja. Druženje i večera uz muziku uvek se pamte na našim izletima iznenadjenja. Ne sumnjamo da će tako biti i ovog puta.
Nedelja će nam pokazati čemu služi. Biće vremena da se sretnemo sa jednim autentičnim gradom ali i za ručak i osveženje.
Ponesite planinarske cipele. Dva dana ćemo uživati u više ležernih, laganih i kratkotrajnih šetnji ne dužih od 7-8 do 12km sa usponom od 200 do 400m. Raspoloženje ćemo stvarati sami prijateljskim ambijentom i vedrinom.
Vratićemo se u nedelju, 29.09.2019.godine, pre ponoći.
Posle ovog putovanja, razmišljaćemo bistrije i jače. Lakše ćemo razumeti svoje trajanje.
Sva iznenadjenja ovog vikenda su namerna. Sami ste hteli. Hvala što učestvujete u ovoj ozbijnoj igrariji 😊.

CENA:

Cena akcije 4.500,00 Din. (na bazi 40 i više učesnika, doplata 300,00 Din. za 30 ili 500,00 Din. za manje od 20 učesnika) i obuhvata prevoz, jedno prenoćište u hotelu u manjekrevetnim sobama, večeru (planinska jagnjetina ili pastrmka), organizacione troškove, boravišnu taksu.

HRANA I VODA:

Iz ranca, na mestima kretanja a organizovana je i zajednička večera u subotu (ulazi u cenu akcije).

OPREMA:

Planinarska oprema, primerena godišnjem dobu.(Obavezne su planinarske cipele). Svaki učesnik je dužan da ponese ličnu kartu i planinarsku karticu sa plaćenom članarinom za 2019. godinu. Preporuka je da svako kod sebe ima baterijsku lampu i prvu pomoć za ličnu upotrebu (flasteri, jod, zavoj, gaza, lekovi, vitamini i dr.)

ROK ZA PRIJAVU:
do popune mesta, sa akontacijom od 2800,00 Din. Možete se prijaviti vodiču ili pomoćniku vodiča akcije, e-mail-om, sms porukom, viber-om ili telefonom. Trenutno nije moguća prijava na sastancima Društva, utorkom, u 17:00 sati, u ulici Bulevar Vojvode Putnika 7, Beograd zbog letnjeg raspusta Akademije.
U slučaju otkazivanja, nakon prijavljivanja i uplate, potrebno je obezbediti zamenu, u protivnom, novac se ne vraća.

VOĐA AKCIJE:

Tadija Dimitrijević

br.leg.PSS 451(UIAA), br.tel.064/0304582

e-mail: idudani48@gmail.com

POMOĆNIK VOĐE AKCIJE:

Snežana Dimitrijević

br.leg.PSS 592(UIAA), br.tel.064/6502393

e-mail: snezanadi@telekom.rs

NAPOMENA:

Br.tel. Gorske službe spašavanja 063/466466
Vođa akcije zadržava pravo, da u slučaju nepredviđenih okolnosti izmeni plan.
Učesnici akcije dužni su da se pridržavaju odredaba „Pravilnika o bezbednosti i odgovornosti u izvođenju planinarskih aktivnosti”.
Svaki učesnik akcije, na akciji učestvuje na sopstvenu odgovornost i dužan je da potpiše Izjavu o rizicima i preuzimanju odgovornosti.
Formular prijave za akciju i izjave o preuzimanju odgovornosti možete preuzeti OVDE